skip to Main Content
03-89575770 hi@pakejpulau.com

Apa kata mereka?

Apa kata mereka? Kata mereka, kami yang terbaik! Lihat sendiri testimoni daripada pelanggan-pelanggan lepas kami.

Tak rugi join

Saya sangat berpuas hati dengan pakej yang disediakan di Pakejpulau.com. Tak menyesal dan tak rugi join semuanya dah included. Hanya buat pembayaran, segala kelengkapan bilik dan pakej snorkeling semua dah termasuk. Saya dan keluarga baru sahaja pulang dari Pulau Redang dan pakej yang diambil sangat berbaloi dan berpatutan. Pemandangan yang cantik dan snorkeling di Pulau Redang takkan saya lupakan.

Pakej snorkeling yang sangat best

Memang terbaik Pakejpulau.com. Kami amat2 berpuas hati dgn servis yang diberikan... kalau ada rezeki lain kali nak join lagi. Pakej di Pulau Tioman sangat memuaskan dengan pengalaman yang menarik semasa di sana. Lupa sekejap mengenai hal kerja semasa di Pulau Tioman kerana pemandangan yang menenangkan serta pakej snorkeling yang sangat best. Dapat lihat batu karang dan ikan yang berwarna warni.

Recommended

Servis yang terbaik. Recommended travel agent untuk pergi ke pulau-pulau Malaysia. Saya dan suami mengambil pakej di Pulau Perhentian. Semuanya telah disediakan oleh pihak resort. Dari segi penginapan, makanan dari breakfast hingga lunch dan melakukan aktiviti snorkeling. Makanan pon sedap dan memuaskan.

harga yang berpatutan

Saya menggunakan servis Pakejpulau.com untuk ke Pulau Redang. Menyediakan pakej pelancongan ke pulau yg sangat menarik dengan harga yang berpatutan. Pengalaman snorkeling di Pulau Redang yang sangat best. Kami sangat enjoy dengan pakej yang diberikan. Tidak terlalu crowded jika pergi bercuti pada hari biasa dan bukan pada waktu cuti sekolah.

Boleh tenangkan fikiran

Pakej snorkeling di pulau redang sangat best. Air laut sangat biru dan jernih. Boleh tenangkan fikiran apabila melancong di sana. Servis yang disediakan sangat memudahkan dan pengalaman ini takkan dipulakan.

sangat selesa untuk satu family

Pengalaman yang hebat sepanjang 3 hari 2 malam di Pulau Langkawi. Hotel di Pantai Cenang sangat selesa untuk satu family. Banyak tempat menarik yang kami pergi dan tak lupa singgah shopping di kedai bebas cukai.

Jangan Tunggu Esok. Hubung Kami Sekarang!

Hubungi kami hari ini untuk dapatkan sebut harga untuk servis yang anda perlukan. Kami boleh dihubungi melalui email ataupun di talian 03-89575770 Isnin-Jumaat (9.00am-5.30pm).
Klik sahaja butang dibawah untuk hantarkan email kepada kami